El Jurat

Comptem amb la participació d'un jurat d'excel·lència. Representants experts d'empresa i responsabilitat social, del tercer sector i de voluntariat valoraran els projectes presentats.

thumb

Jordi Balot

President FCVS

Director de la Fundació Joan Salvador Gavina des del febrer del 2014. Abans ha estat gerent al Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, i anteriorment Cap de Programes de Dependència i de CSR de la Fundació Caixa Catalunya (Obra Social Caixa Catalunya). Fa més de 30 anys que treballa en ONL's de tasques socials on hi ocupa càrrecs de direcció, de gestió i/o de responsable de voluntariat i de formació.

thumb

Maria Mercè Roca

Coordinadora territorial de la FCVS - Girona

Maria Mercè Roca es va formar com a professora de català per a adults i actualment és escriptora. Ha estat delegada de la Fundació Privada Oncolliga Girona des del 2002 fins al 2010 i actualment forma part del seu patronat. Ha sigut col·laboradora assídua de la Nit del Voluntariat de Girona. Exerceix la coordinació territorial de la FCVS - Girona des del 14.05.19.

thumb

Marta Gil

Responsable a l'Associació de Voluntaris de “la Caixa”

Doctora Cum Laude en Economia Social per la Universitat de València. Experta en la gestió d'entitats no lucratives. Ha treballat en diferents entitats no lucratives de diversos països, arribant a fundar la seva pròpia associació, d'ajuda a persones amb malaltia mental, a Xina. Actualment, és responsable en el projecte de l'Associació de Voluntaris de “la Caixa”, en el que hi participen més de 10.000 persones voluntàries.

thumb

Maria Salamero

Directora d'Estratègia de Sostenibilitat i Comunicació d'Aigües de Barcelona

Enginyera Industrial per l'Escola Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i MBA por EADA. Porta 20 anys dedicada al Sector de l'Aigua i el Medi ambient dins el Grup Agbar (Ara Suez) en el que ha exercit diferents rols i càrrecs en l'àmbit de les operacions, la tecnologia, la recerca i la innovació. Liderant la creació fa deu anys del Centre Tecnològic de l'Aigua (CETaqua) i també més recentment l'Escola de l'Aigua. Actualment és la Directora d'Estratègia de Sostenibilitat i Comunicació d'Aigües de Barcelona amb responsabilitats sobre: màrqueting i comunicació interna, comunicació externa, i el desenvolupament sostenible.

thumb

Lourdes García

Presidenta d’Arç Cooperativa

Presidenta d’Arç Cooperativa des del 2018, corredoria d’assegurances especialitzada en el sector de l’economia social i solidària, el món associatiu i les energies renovables. L’entitat que presideix disposa del segell EthSi, un distintiu que posa en valor la gestió ètica, l’organització pel que fa a les inversions i a la responsabilitat social, així com el foment de la sostenibilitat social i ambiental i la transparència. Anteriorment va treballar durant 10 anys com a responsable de màrqueting de negocis i col·lectius a Atlantis, empresa que també disposa del segell EthSi. Té una experiència de més 25 anys en el sector financer i ha cursat estudis de Màrqueting a Internet i Comerç Electrònic a la UOC.

thumb

Xavi Pascual

Gestor cultural i director de festivals com l’Acústica l’Strenes i Sons del Món

Director i propietari de PROMO ARTS MUSIC des del 2002. Director i propietari de l’Acústica , amb divuit edicions i 120.000 espectadors al 2019. Propietari i director del festival Strenes, amb vuit edicions, i un dels festivals musicals de nova creació més ben considerats del país. Director de la carrera musical de Sopa de Cabra, Gerard Quintana, Joan Dausà o Gertrudis entre d’altres.

thumb

Jordi Serratosa

Fundador de Punt Zero

Nascut a Barcelona el 1985, és llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. En aquesta va estar becat a la Unitat de Suport a la Docència on elaborava materials multimèdia per a professorat i grups de recerca.

Cofundador de l'estudi Flashfutura i actualment fundador de Punt Zero, estudis multimèdia on es desenvolupen projectes pel Tercer Sector, l'Administració Pública i també empreses privades, mitjançant l'ús de tecnologies de codi obert.

Després d'anys fent de desenvolupador actualment dedicat a tasques de consultoria que compagina amb la seva tasca a la Taula d'entitats del Tercer Sector, coordinant el projecte m4Social i a l'estudi PAS >, sobre innovació i planificació urbana especialment centrat amb l'accessibilitat.