El Jurat

Comptem amb la participació d'un jurat d'excel·lència. Representants experts d'empresa i responsabilitat social, del tercer sector i de voluntariat valoraran els projectes presentats.

thumb

Jordi Balot

President FCVS

Director de la Fundació Joan Salvador Gavina des del febrer del 2014. Abans ha estat gerent al Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, i anteriorment Cap de Programes de Dependència i de CSR de la Fundació Caixa Catalunya (Obra Social Caixa Catalunya). Fa més de 30 anys que treballa en ONL's de tasques socials on hi ocupa càrrecs de direcció, de gestió i/o de responsable de voluntariat i de formació.

thumb

Albert Francolí

Membre de l'equip de la Fundació Servei Solidari

Membre de l'equip de la Fundació Servei Solidari, entitat de l'Escola Pia de Catalunya, que treballa per fomentar l'autonomia i ciutadania plena de joves i adults en risc d'exclusió social mitjançant l'acollida, la formació, l'emprenedoria, la sensibilització i una atenció integral i en xarxa de les necessitats de les persones i grups. És llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, i després de dos anys com a voluntari al Senegal, va cursar un Màster de Cooperació al Desenvolupament. Tot aquest recorregut li ha permès, ara ja farà 6 anys, començar a treballar en el sector social.

thumb

Miquel Àngel Fuster

Enginyer industrial jubilat

Voluntari de la FCVS des de febrer de 2009. Responsable de la gestió de les assegurances de voluntaris que les entitats contracten a través de la Federació. Col·labora en tasques de comptabilitat i de suport informàtic. És membre vocal del Consell Directiu des de novembre del 2012 en representació dels Voluntaris de la FCVS.

thumb

Josep Maria Canyelles

Expert en Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions

Expert en Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions, promou l'RSE per mitjà d'iniciatives com Responsabilitat Global. És soci-consultor de Vector5 | excel·lència i sostenibilitat i coordinador de Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de l'RSE a Catalunya. Ha desenvolupat models d'RS pel sector no lucratiu i ha conceptualitzat els Territori Socialment. Col·laborador docent en diferents universitats i programes formatius d'alta direcció. Prèviament havia coordinat i dirigit l'Institut Català del Voluntariat (INCAVOL) de la Generalitat de Catalunya i havia portat els temes d'associacionisme i voluntariat com a regidor a l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

thumb

Maria Salamero

Directora d'Estratègia de Sostenibilitat i Comunicació d'Aigües de Barcelona

Enginyera Industrial per l'Escola Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i MBA por EADA. Porta 20 anys dedicada al Sector de l'Aigua i el Medi ambient dins el Grup Agbar (Ara Suez) en el que ha exercit diferents rols i càrrecs en l'àmbit de les operacions, la tecnologia, la recerca i la innovació. Liderant la creació fa deu anys del Centre Tecnològic de l'Aigua (CETaqua) i també més recentment l'Escola de l'Aigua. Actualment és la Directora d'Estratègia de Sostenibilitat i Comunicació d'Aigües de Barcelona amb responsabilitats sobre: màrqueting i comunicació interna, comunicació externa, i el desenvolupament sostenible.

thumb

Marta Gil

Responsable a l'Associació de Voluntaris de “la Caixa”

Doctora Cum Laude en Economia Social per la Universitat de València. Experta en la gestió d'entitats no lucratives. Ha treballat en diferents entitats no lucratives de diversos països, arribant a fundar la seva pròpia associació, d'ajuda a persones amb malaltia mental, a Xina. Actualment, és responsable en el projecte de l'Associació de Voluntaris de “la Caixa”, en el que hi participen més de 10.000 persones voluntàries.