Comptem amb la participació d'un jurat d'excel·lència. Representants experts del tercer sector, universitat i empresa els quals valoraran els projectes presentats.
Llicenciat en Sociologia i Màster en Anàlisi Política i Assessoria Institucional. Ha col·laborat en diversos grups de recerca vinculats amb l’anàlisi del món local o la joventut. Professionalment, ha estat relacionat amb tasques d’incidència a l’Ajuntament de Barcelona, al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats. Ha estat responsable d’incidència política de la Taula del Tercer Sector del 2016 al 2018 i, des d'aquell any, és el director de l’entitat.
És soci de la cooperativa Arç, una corredoria d'assegurances especialitzada en economia social i solidària i energies renovables i és membre del Consell rector. També ha treballat en el món associatiu en matèria de la defensa dels consumidors, com a tècnic, fent ponències, participant als mitjans i fent divulgació. Actualment desenvolupa a Arç cooperativa tasques a l’àrea d’entitats i organitzacions. Té un Màster en Gestió d'Empreses de Mediació d'Assegurances.
Llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida (UdL). Postgrau en Cooperació al Desenvolupament. Treballa com a tècnica en cooperació al desenvolupament a la unitat de Desenvolupament i Cooperació de la UdL, des d’on organitza les activitats d’Educació per a la Transformació Social, coordina el programa d’Aules contra la Pobresa, introduint continguts relacionats amb els Drets Humans en l’educació formal de la Universitat, i coordina el programa de Voluntariat a la UdL. Imparteix l’assignatura Drets Humans i Gènere en el Màster en Estudis de Gènere i Gestió de Polítiques d’Igualtat de la UdL. Ha rebut formació general en matèria de Drets Humans i cooperació al desenvolupament, i específica sobre gènere. Té una trajectòria personal en la defensa dels Drets Humans i els Drets Humans de les Dones des dels moviments socials.
Economista de formació, MBA en Direcció i Administració d’Empreses, i Màster en Innovació social i Direcció d'entitats no lucratives. Més de 15 anys d’experiència en el tercer sector de Catalunya i Espanya. Docent i conferenciant, i membre de diferents òrgans de govern d’entitats del tercer sector, com l’Observatori de la Infància de L’Hospitalet o la Red Estatal Jóvenes e Inclusión. Premio Fundación Princesa de Girona 2013, premio INJUVE y Fellow International Youth Foundation.
Després d'anys de recerca i docència universitària, l'any 1994 va començar a treballar a l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona on ha desenvolupat diverses responsabilitats en l'àmbit de la planificació i la conservació del patrimoni natural, així com les polítiques europees i la cooperació internacional. És membre del Consell Europeu de la Federació EUROPARC i de la Taula de Salut i Natura, des d'on aprofundeix en la temàtica de Salut Planetària.
Ha publicat llibres i articles relacionats amb l'exercici de la seva professió, tant de caràcter científic com divulgatiu, així com relats curts i novel·les de narrativa.
Treballa de forma coordinada amb la PEHSU Múrcia, que va ser pionera a l’Estat Espanyol i és coordinador del Grup de Treball de Salut Mediambiental de la Societat Catalana de Pediatria, des d’on ja van emetre un “Posicionament sobre salut i medi ambient de la infància i adolescència en temps de COVID-19”. A més, és membre del Comitè de Salud Mediambiental de la Asociación Española de Pediatria, des d’on han fet una crida per a la prescripció de natura per a la infància i adolescència. Recentment, han creat l’Alianza Global para Renaturalizar la Salud de la Infancia y Adolescencia (GRSIA), una iniciativa oberta a noves adhesions que pretén solucionar la salut dels joves amb la biodiversitat i la salut del planeta, especialment a les ciutats.
La Dra Sara és professora associada a l'Institut de Salut Global de Barcelona i a la Universitat de Barcelona. És directora del Programa d'Infeccions Víriques i Bacterianes d'ISGlobal i treballa específicament en el tema de la resistència als antimicrobians, el biofilm, els nous antibiòtics i la iniciativa One Health. És membre de la Comissió de Gènere d'ISGlobal, destinada a assegurar l'equitat entre els científics. Ha estat la coordinadora d'un projecte H2020 (Nomorfilm) per trobar nous antibiòtics a partir de microalgues. Ha dirigit dues tesis doctorals i tres estan en desenvolupament. Ha publicat més de 80 articles internacionals. Treballa contínuament per millorar el paper de la dona en la ciència a través de tallers a les escoles primàries i secundàries.
Ha ocupat diferents càrrecs de direcció a l'Hospital General del Vall d’Hebron i al Parc de Salut Mar a Barcelona (1986-2010). En l’àmbit de les polítiques sanitàries (2010-2016), va ser Diputada del Parlament de Catalunya, Delegada de Salut de l'Ajuntament de Barcelona, Presidenta de l'Agència de Salut Pública, Vicepresidenta del Consorci de Salut i Social de Catalunya i Directora General del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Actualment és Vocal del Consell Provincial AECC-Barcelona i de la Junta Directiva Asociación Salud y Família. A més, és professora del Màster en Direcció i Gestió d’Institucions Sanitàries (UAB).
Professora de Botànica de la Universitat de Lleida (UdL) i investigadora del CTFC, organització membre de la Xarxa per a la Conservació de la Natura.
Els últims anys focalitzada en temes de sostenibilitat, pensament sistèmic i salut planetària, cursant diverses formacions a centres internacionals com la Universitat de Cambridge i l’ETH de Zurich. Ha treballat a ReImagined Futures, una consultoria de canvi sistèmic i sostenibilitat. Actualment treballa a la RIS3CAT 2030 al Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya i és presidenta de la Secció d’Acció Climàtica i Salut Planetària del Col·legi oficial de Metges de Barcelona.
Llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Gestió Pública pel Programa Interuniversitari de Govern i Gestió Pública UAB-UPF-ESADE. Diplomat en Afers Europeus pel Patronat Català Pro-Europa i l’Escola Diplomàtica del Ministeri d’Afers Exteriors. Director del CADS des d’octubre de 2011.
Des de gener de 2015, president del consell de direcció de la xarxa European Environment and Sustainable Development Advisory Councils (EEAC). És membre, en representació del CADS o del Departament de la Presidència, de la Comissió Interdepartamental d’Ecodisseny, de la Comissió Interdepartamental sobre Canvi Climàtic (suplent), de la Comissió PIME del Consell Català d’Empresa, de la Comissió per a la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre i de la Comissió Tècnica de l’Observatori Metropolità del Canvi Climàtic (METROBS).
Ha estat director del Patronat Català Pro-Europa i membre del consell de govern i del consell acadèmic de l’Institut Universitari d’Estudis Europeus. Entre maig de 2010 i maig de 2012 va ser president del Col•legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), organització de la qual va ser vice-president entre els mesos de maig de 2006 i 2008. Entre maig de 2010 i octubre de 2011 va ser secretari general de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno).